NEWS

Nieuwe spellen!

Er zijn wel 5 nieuwe spellen bij gekomen!!! Die spellen zijn Tank Objective, Kerst Pacman, Familie Pacman 2, Isometric Drawing en Fishing! Hieronder staat een korte beschrijving van elk spel.

Tank Objective lijkt qua naam eerst een erg ruw schietspel. Dit is echter totaal niet zo. Het principe van een tank heb ik zo gelaten: een voertuig dat bedoeld is om andere dingen te vernietigen, als nodig. Een spel wat begon als een schietspel is nu een compleet missiespel geworden. Het spel heeft 10 missies om te halen. Bij missies van een tankspel denk je meestal toch weer automatisch aan schieten en rammen. Integendeel zelfs: de missies zijn compleet normale dingen, zoals het behalen van punten, het vangen van sterren, of knoppen indrukken. Je beweegt met een tank in het spel, zoals de naam al laat blijken. Er rijden allemaal meer kleine tankjes in het level rond die proberen je te stoppen. Er moet immers in elk spel wel een soort vijand zijn, bijvoorbeeld tegenstanders, gesloten toegangen of gewoon de tijd. Bij Tank Objective zijn er dus verschillende soorten van dingen die het spel moeilijker maken. Ook is er tijd bij! Je moet het spel binnen 20 minuten hebben uitgespeeld! Maar natuurlijk... Anders kun je het gewoon weer opnieuw proberen! Met de tank in het spel haal je alle missies. Het spel bestaat uit één groot level, een soort wereld. Daarin bevinden zich op allerlei plaatsen voorwerpen voor missies, vijanden, gebouwen en rotsen. Ik zou zeggen: probeer het spel zelf eens een keertje!

Kerst Pacman is weer een nieuwe in de rij van Familie Pacman. Eerst Familie Pacman, dan Paas Pacman, nu Kerst Pacman. Kerst Pacman is eigenlijk hetzelfde als Paas Pacman, maar met een ander level, andere beginplaatsen en andere graphics (die natuurlijk voor een andere sfeer zorgen). Zelfs de plaatjes van Peter, Anja, Martijn en Stan zijn veranderd!! Spelen maar!

Familie Pacman 2 is het vierde spel van Familie Pacman. Werkt hetzelfde als Familie Pacman 1, maar dan met 4 verschillende schermpjes. Ook zijn er pijlen toegevoegd om te zien waar de dichtsbijzijnde hoek is. Er is zelfs een speciaal gedeelte rechts toegevoegd, en world wrapping (horizontaal en verticaal) en nog portals, om je van de éne kant naar de andere kant te teleporteren.

En de opvolger van Firework Spectacle is er ook al! Het is eigenlijk ook al hetzelfde spel, alleen nu hoef je niet meer op de toetsen te drukken, er komt constant één soort vorm uit, die je kunt veranderen met de pijltjestoetsen naar links en naar rechts. De vorm wordt echter niet alleen gecreëerd op de plaats van cursor, maar ook op de horizontaal gespiegelde plek, de verticaal gespiegelde plek, de horizontaal en verticaal gespiegelde plek en elke helft naar het midden gerekend van die vier! Zo kun je door te bewegen heel makkelijk de mooiste isometrische vormen te maken zonder al te veel moeite! Voor creatieve mensen is dit dé uitdaging!

Fishing! De naam spreekt boekdelen, nee, boekenkasten bijna. Je zou er gewoonweg geen betere naam voor kunnen verzinnen. Het spel draait enkel en alleen om vissen! Het spel gaat door vele verschillende levels in een complete verhaalserie! Dus denk jij echt dat jij snel bent, goed op veel dingen tegelijk kunt letten, en de besturing zo onder de knie hebt? Speel dan maar eens Fishing!!

---   This website and its contents are ©MM-Games 2005-2008   ---